De teamversterkers

Coen Ploegmakers

Afstemming

Elke workshop, training of coaching is een product op maat. Het gebeurt in afstemming. Met liefde, scherpte en humor. Net wat er nodig is.

Ervaring

Ik breng mezelf mee, 20 jaar ervaring en een volle gereedschapskist. Maar verwacht niet dat ik iets ga fiksen. Want ik kom vooral inspireren en samen onderzoeken. Zodat we de essentie boven water krijgen en bespreekbaar maken. De krachten benutten die er al zijn. Om daarna concreet door te pakken.

Resultaat

Het mooiste is als de deelnemers groeien in bewustzijn en vaardigheden. Elkaar gaan vinden, verstaan en versterken. Daarbij geloof ik in realistische, kleine stappen.

Coen & Co

Ik werk altijd in co-creatie. Mijn opdrachtgevers en deelnemers laat ik meekijken, meebouwen, of meetrainen. We leren van elkaar. Voor grotere trajecten bundel ik de krachten met andere bevlogen professionals. Noem het Coen & Co. Samen zijn we De Teamversterkers.

Nu al zin in koffie of te sparren?

Wij werken toe naar

Bewustzijn

Alles begint met reflectie en bewustzijn.

Mensen zitten vaak vast in patronen en overtuigingen. Zonder dat ze het in de gaten hebben. Puur omdat ze niet geleerd hebben te reflecteren op hun eigen rol en gedrag. En het effect daarvan op anderen.

Een frisse externe blik van een trainer helpt om deze pijnpunten inzichtelijk te maken. We staan erbij stil zonder te oordelen. Geven je feedback, waardoor het kwartje valt. Dan begrijp je niet alleen jezelf beter, maar ook de ander.

Beweging

Beweging ontstaat door aandacht voor elkaar.

In onze trainingen en workshops nodigen we je uit om te zeggen wat er gezegd moet worden. En naar elkaar te luisteren vanuit nieuwsgierigheid en gelijkwaardigheid. Alles wat zich aandient, mag er zijn: kwetsbaarheid, verschillen, weerstand, angst, wat dan ook. Dan liggen zogezegd ‘de drollen op tafel’. Dat is een spannend, soms moeilijk moment. Maar juist daar ontstaan mogelijkheden en creëren we beweging.

Verbinding

Echt contact ontstaat als we elkaar weer gaan zien.

Het resultaat van meer bewustzijn en beweging, is verbinding. Echt contact. Het ontstaat als teamleden elkaar weer gaan zien en op elkaar afstemmen. Als de lucht geklaard is. Als ze met mildheid in gesprek gaan. Elkaar op de juiste toon durven aanspreken, zonder angst om afgewezen te worden. Met meer vertrouwen in de samenwerking én henzelf. Dan heb je niet alleen verbinding, dan heb je een team dat staat.