Laten we samen ontdekken wat jou en je team verder brengt. Waar de kracht zit. Of waar het niet gaat zoals gehoopt of verwacht. We leggen het onder de loep in trainingen en workshops. Zo ontstaat meer bewustzijn, beweging, verbinding. En een team dat stáát. Wij zijn De Teamversterkers.

Fan nummer een

Het mooiste is als de deelnemers groeien in bewustzijn en vaardigheden. Elkaar gaan vinden, verstaan en versterken. Daarbij geloof ik in realistische, kleine stappen.

Fan nummer twee

Het mooiste is als de deelnemers groeien in bewustzijn en vaardigheden. Elkaar gaan vinden, verstaan en versterken. Daarbij geloof ik in realistische, kleine stappen.

Wat zeggen onze fans…

Carrera Recruitment BV

Coen heeft ons verder op weg geholpen met onze missie “Eén team, één taak”

Steffie den Hartog & Martijn de Vries

Beleidsadviseur 3Bwonen

Mijn ontwikkeling heeft een kickstart gekregen door dit ontwikkelprogramma!
Ik heb niet meer het gevoel ‘Atlas’ te moeten zijn met de wereld op mijn schouders

Sanne van der Sloot

Coördinator energiecoach  Vidomes

Jij bezit de kunst om te observeren, te luisteren en laat ons duidelijk zelf uitzoeken en onderzoeken hoe je tot een oplossing komt. Dit doe je soms door alleen maar door de vraag die wij stellen te herhalen, zo eenvoudig, maar juist zo doeltreffend! Erg knap…

Dave van Egmond

Trainee Corporaties in Beweging

Je bracht met je scherpe observaties in combinatie met humor de groep in hun kracht. Dat zorgde voor een heerlijk leerklimaat en fijne groepsdynamiek. Escapen en duiken konden we niet!

Florentine Maasland

Directeur Stichting Werkcarrousel

Dankzij de teamversterkers eindelijk met het team alles kunnen bespreken en delen, zodat we met frisse moed vooruit kunnen! Ieder jaar gaan we deze team apk inzetten

Martijn Heijkmann

Nu al zin in koffie
of te sparren?