Onze klassiekers

We bouwen alle trainingen en programma’s op maat. Kort en krachtig, lang en intensief, het kan allemaal. Maar er zijn natuurlijk altijd klassiekers: thema’s en vragen die blijven terugkomen. De meeste trainingen gaan over communicatie en samenwerking. Ons aanbod van klassiekers ziet er zo uit:

Zit jouw onderwerp hier tussen? Of wil je met De Teamversterkers brainstormen over een heel ander onderwerp? Zolang het over teams, samenwerking en communicatie gaat, is er veel mogelijk. Ik nodig je uit om te bellen. De eerste stap om te onderzoeken wat voor moois we samen kunnen bouwen.

Praktisch leidinggeven in je eerste 100 dagen ↓

Doen door ervaren! In deze training op maat leer je in 3 tot 5 dagen de basics in aansturen/leidinggeven. Waar sta je als beginnend leidinggevende? Kan je theoretisch onderbouwen wat je doet op gevoel? Ofwel, snap je wat je doet?

Algemene informatie

Duur: 1 tot 5 dagen
Data: Incompany en 1 x per jaar open inschrijving:
zodra het minimale aantal inschrijvingen (6) is bereikt, zal de datum waarop de training zal plaatsvinden worden ingepland.

Locatie: n.t.b. (of incompany)
Aantal (min/max) : 6 – 12 deelnemers
Kosten: incompany €800,- dagdeel.
Bij open inschrijving €395,- per deelnemer excl. btw

Praktisch leidinggeven na de eerste 200 dagen ↓

Doen door ervaren! De basisvaardigheden heb je al in de pocket. In deze training gaan we voor verdieping. Je wordt je nog bewuster hoe je je rol als leidinggevende uitoefent. Leiderschap, teamontwikkeling, visie en lange termijn doelstellingen, invloed & macht zijn onderwerpen die aan bod komen. In deze training op maat verfris en verdiep je je vaardigheden in 3 tot 5 dagen. Welke ambitie en visie heb je samen met je team voor de komende twee jaar?

Algemene informatie

Duur: 1- 5 dagen
Data: Incompany en 1 x per jaar open inschrijving:
zodra het minimale aantal inschrijvingen (6) is bereikt, zal de datum waarop de training zal plaatsvinden worden ingepland.

Locatie: n.t.b. (of incompany)
Aantal (min/max): 6 – 12 deelnemers
Kosten: incompany  €800,- dagdeel  
Bij open inschrijving €395,- per deelnemer excl. BTW

Young Potentials and Trainee programma’s

Trainees zijn jonge honden in de werkende wereld. Vol enthousiasme en gedrevenheid beginnen ze aan hun eerste werkgever. De Teamversterkers weten hoe belangrijk het is om een klimaat te creëren waarin ze kunnen leren en fouten mogen maken. We geven ze inzicht in hun rol als collega en een boost in hun persoonlijke effectiviteit.

Zowel de deelnemers als hun begeleider bouwen aan dit programma mee.

Algemene informatie

Duur: van 4 dagen tot 17 dagen
Data: Incompany:
zodra het minimale aantal inschrijvingen (6) is bereikt, het programma gemaakt en ingepland worden.

Locatie: n.t.b. (of incompany)
Aantal (min/max): 6 – 12 deelnemers
Kosten: incompany €800,- dagdeel excl. BTW

Hard Skills meet Soft Skills

Veranderingen en verbeteringen in organisaties gaan vaak gepaard met harde doelstellingen. Deze richten zich op procedures en processen, de hard skills. Ze hebben echter onvoldoende rendement als er te weinig aandacht is voor de soft skills: communicatie en samenwerking. Het een kan niet zonder het ander. In onze programma’s krijgen al deze vaardigheden evenveel aandacht. Zo wordt je je bewuster van de sociale consequenties van organisatorische ingrepen. En de invloed daarvan op de samenwerking.

Algemene informatie

Duur: van 2 uur tot 1 dag
Data: als incompany in te plannen

Locatie: n.t.b. (of incompany)
Aantal (min/max): 6 – 50 deelnemers  
Kosten: incompany €800,- dagdeel excl. BTW 
(grote groepen hanteren we andere dagdeel tarieven)

Sterkte met…

Nergens heb je geleerd hoe je het goede gesprek voert over ziekte en lijden op het werk. Er zijn taboes, dilemma’s, aannames, emoties. Allemaal factoren die de communicatie bemoeilijken. Deze workshops gaan over het bespreekbaar maken van thema’s als ziekte en lijden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de trainingen op het gebied van kanker op het werk.

Workshop voor hr en leidinggevenden:

Eén op de 6-7 werknemers krijgt kanker tijdens zijn/haar werkzame leven. Ben je hierop voorbereid?

Sterkte met… kanker in je team

Een zieke collega raakt het hele team. Wij faciliteren de dialoog onder deze omstandigheden.

Algemene informatie

Duur: van 2 uur tot 1 dag
Data: als incompany in te plannen

Locatie: n.t.b. (of incompany)
Aantal (min/max): 6 – 50 deelnemers  
Kosten: incompany €800,- dagdeel excl. BTW 
(grote groepen hanteren we andere dagdeel tarieven)

Coaching

De Teamversterkers coachen je in alle werkgerelateerde onderwerpen. Wat we bieden is functionele, praktische coaching in maximaal 5 sessies. Daarna kan je zelf doorpakken. Je krijgt een scherpe reflectie op je gedrag in werksituaties en altijd praktische oefeningen om met nieuw gedrag te experimenteren.

Teamversterking

We ondersteunen teams in hun ontwikkelproces, zodat het team als geheel beter gaat samenwerken en dus functioneren. Ieder team is daarin anders, heeft andere behoeftes en dat vraagt altijd om een programma op maat. Wij geloven niet in standaardproducten. Samen met een afvaardiging van het team en hr bouwen we een uniek en impactvol programma, waarbij de onderwerpen uit het team zelf komen. Soms gaat het om een korte team-apk, maar meestal gaat om meerdaagse teamtrainingen.

Nu al zin in sparren en koffie?